Vergaderen en overnachten: zakelijke arrangementen 

Vergaderen en overnachten: even helemaal weg uit de ‘kantooromgeving’ met één van onze zakelijke arrangementen. Combineer werk en ontspanning op de juiste manier. Heuvelrijk Berg en Dal is de perfecte uitvalsbasis voor de combinatie vergaderen en overnachten. Ook voor heisessies is onze locatie uitermate geschikt. De accommodatie/het hotel ligt aan de rand van het Zeven Heuvelengebied en op steenworp afstand van het gezellige wijndorp Groesbeek. Daarnaast bent u binnen enkele ogenblikken in het historische centrum van Nijmegen. Hier geniet je van de oude stad, vele terrassen en restaurants.

Kortom, een vergadering of heisessie combineren met de nodige ontspanning? Werp dan een blik op onze zakelijke arrangementen en geniet optimaal van het verblijf bij Heuvelrijk Berg & Dal.

Vitaliteitsarrangement: start de dag met meer focus en energie, door bewustwording van eigen vitaliteit

Wat is vitaliteit en hoe bewust bent u hiervan? Hoe kunt u meer gedaan krijgen en ook meer energie overhouden? Door inzicht te krijgen in uw eigen vitaliteitsscore, ontdekt u hoe u op een eenvoudige manier meer focus en energie krijgt. Op deze manier wordt het maximale uit de (team)dag gehaald.

Vitaloog Kiki Goessens van I KIK OFF neemt u mee in de Vitaliteitsschijf van vijf en zorgt voor een of meerdere workshops op maat. Bent u benieuwd naar meer informatie? Kijk dan op www.i-kik-off.nl of neem contact op voor een vitaliteitsarrangement naar wens.

Tijdsduur: in overleg, tussen 1,5 en 3 uur per workshop.

Aantal: vanaf 6 personen.

Kosten: op aanvraag.

Wijnarrangement Heuvelrijk & Heikant: combineer vergaderen en overnachten met een bezoek aan wijnhoeve de Heikant

Wijnhoeve de Heikant is een traditioneel, kleinschalig, familiebedrijf waar sinds 2006 gewerkt wordt aan een unieke wijnbeleving.

De familie Müskens ontvangt  u graag in de sfeervol ingerichte wijnhoeve met een ruim terras en prachtig uitzicht over de aspergevelden en de wijngaard.

Uw bezoek start met ontvangst met koffie en thee voorzien van heerlijke zoetigheden. Daarna volgt een korte, informatieve, rondleiding door wijngaard en wijnkelder.

Het arrangement eindigt met proeverij van de huisgeproduceerde wijnen inclusief bijpassende borrelhapjes.

Wanneer:           op basis van beschikbaarheid vooraf reserveren

Tijd:                      op afspraak, duur is ongeveer 2 uur.

Aantal:                 vanaf 15 personen.

Kosten:                €19,50 p.p.

Het arrangement is in overleg evt. ook te boeken voor kleinere groepen of echtparen/gezinnen.

Kookarrangement: vergaderen, koken, dineren & overnachten

Hoe leuk is het om naast vergaderen en overnachten, ook samen te koken en dineren? Wanneer u kiest voor ons kookarrangement komt er een chefkok op locatie welke een ‘kookclinic’ zal verzorgen voor het hele gezelschap. Hiervoor kunnen jullie gebruik maken van de ruim opgezette keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Heerlijk samen eten en ook nog eens werken aan de teambuilding, klinkt goed, toch?

Fietsarrangement: voor of na het vergaderen genieten van de prachtige omgeving?

De omgeving van Groesbeek, Berg en Dal & Nijmegen staat bekend om haar prachtige natuur. Er worden fietsen (mountainbikes, e-bikes, chopper benoemen) beschikbaar gesteld voor het complete gezelschap. Zo kan er, behalve vergaderen en overnachten, ook genoten worden van de prachtige omgeving Berg en Dal. Ontspannen is tenslotte net zo belangrijk als hard werken!

Bierproeverij & rondleiding: proef de lekkerste bieren uit de streek

Op 15 minuten loopafstand van Heuvelrijk Berg en Dal bevindt zich een prachtige bierbrouwerij. Deze is gelegen midden in de natuur. Geniet hier samen met uw gezelschap van de lekkerste bieren uit de regio en krijg een rondleiding door de brouwerij.

Vergadering, training of heisessie combineren met personal training op locatie?

Wilt u met uw team van collega’s, familie of vrienden een leuk en actief moment tijdens jullie vergadering, trainingsdag of heisessie?

Kilos & Goals biedt een super leuke workshop, workout, teamspel of andere buitenactiviteit op locatie.

Dennis komt met een volgepakte tuktuk naar de accommodatie om daar een tof buiten event voor jullie neer te zetten. Denk aan een bootcamp training, een sport- en spel activiteit of een meer op teambuilding gerichte training.

Dennis is een allround en goedopgeleide coach, met een bloeiend bedrijf in personal training en buitensport.

Schroom ook vooral niet om aan te geven wat jullie juist wel en juist niet willen. Grote kans dat u verrast zal worden met een leuke en sportieve beleving.

Voor mogelijkheden, prijzen en boekingen: kilosgoals@gmail.com