Heisessie, vergaderen of teambuildingsuitje organiseren

Ben je van plan om een heidag, heisessie of teambuildingsuitje van meerdere dagen te organiseren? Heuvelrijk Berg & Dal is bij uitstek geschikt voor deze activiteiten. Heuvelrijk Berg & Dal is sinds 2018 geopend als groepsaccommodatie. De groepsaccommodatie kenmerkt zich door de hoge mate van comfort en luxe. Onze gasten omschrijven het dan ook als volgt: ‘Een groepsaccommodatie met de uitstraling en sfeer van een luxe hotel’. In totaal beschikken wij over een capaciteit van 40 personen (uit te breiden naar 46 personen d.m.v. opklapbedden). Kortom, uitermate geschikt voor meerdaagse heisessies, vergaderingen in combinatie met overnachting of teambuildingsuitjes.

Het complex beschikt over 18 ruime kamers, welke u het gevoel geven dat u overnacht in een luxe hotel. Door de verschillende kamers kan iedereen, ondanks de aanwezigheid van een groter gezelschap, toch genieten van de nodige privacy.  Verder zijn er twéé vergaderzalen aanwezig, een gezellige groepsruimte, ruime keuken (van alle gemakken voorzien), ruim terras, zwemspa & sauna.

De faciliteiten van onze groepsaccommodatie/groepshotel op een rijtje 

  • 18 kamers met kitchenette, badkamer & zitje;
  • Wi-Fi in het hele pand;
  • Lift naar alle verdiepingen;
  • Capaciteit van 40 personen (uit te breiden naar maximaal 46);
  • 2 groepsruimtes;
  • Sauna’s & zwemspa;
  • Koffiezetapparaat voor snelfiltermaling koffie;
  • Afwasmachine/snelwasser;
  • Beamer, flip-over, microfoon, schermen & Sonos geluidssysteem in beide groepsruimtes;
  • Oplaadpunten voor elektrische auto’s & fietsen.

Heisessie, vergadering of teamuitje volledig verzorgd óf zelfverzorging?

Wanneer u een heisessie, heidag of teambuildingsuitje boekt, huurt u in de basis de accommodatie op basis van zelfverzorging. Dit betekent dat bij aankomst de sleutels in ontvangst genomen worden en er verder geen personeel aanwezig is en geen maaltijden en drankjes verzorgd worden. Dit kan en mag allemaal zelf bereid en benut worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om uw verblijf volledig te laten verzorgen. Van ontbijt, lunch en diner, tot borrels of catering. Wij bespreken graag de mogelijkheden. Niets is ons te gek!

Speciaal voor de zakelijke groepen hebben wij diverse arrangementen samen gesteld. Zo geniet u van een wijnproeverij of een heerlijke fietstocht door de omgeving. Klik hieronder op de button voor onze zakelijk arrangementen.

Gehele accommodatie voor uw heisessie, heidag, vergadering of teamuitje

Wanneer u een boeking doet voor een heisessie, heidag of teamuitje, dan staat daadwerkelijk de complete accommodatie tot jullie beschikking. U zult dus geen hinder ondervinden van andere gasten. Dit betekent optimale vrijheid en privacy om met de eigen groep besprekingen te houden of teambuildingsactiviteiten te organiseren.

Hiernaast zijn plattegronden te vinden van onze accommodatie.