Ontstaan groepsaccommodatie Heuvelrijk Berg en Dal

Wij zijn Rosanne & Tom Belgers. Samen verwelkomen wij u graag in onze gloednieuwe (groeps)accommodatie Heuvelrijk Berg & Dal. Wij zijn opgegroeid op de camping van onze ouders. Toerisme & gastvrijheid zijn ons dus met de paplepel ingegoten. Combineer dat met onze wens om een eigen bedrijf binnen het toerisme te starten en Heuvelrijk Berg & Dal is dan een logisch gevolg. Samen met onze vader zijn we de plannen voor Heuvelrijk Berg & Dal gaan ontwikkelen. Het is dan ook een écht familiebedrijf. Zelfs de bouw hebben we grotendeels met onze hele familie weten te realiseren. Een resultaat waar we enorm trots op zijn! Hieronder is de realisatie van Heuvelrijk Berg & Dal.

De ligging van Heuvelrijk Berg & Dal

De omgeving heeft veel te bieden zoals o.a. de prachtige bossen, de glooiende landschappen en de Mookerheide. Groesbeek is een gezellig dorp met winkeltjes, restaurantjes en het Vrijheidsmuseum. Groesbeek is daarnaast verkozen tot hét wijndorp van Nederland. Op minder dan 10 minuten rijafstand ligt Nijmegen, de oudste stad van Nederland.

Duurzaamheid staat centraal

Bij de bouw van Heuvelrijk is gedacht aan de omgeving en het milieu. De accommodatie is zo ingericht dat hij, zoals blijkt uit het toegekende Keurmerk Toegankelijkheid, voor iedereen toegankelijk is. 200 zonnepanelen, geen fossiele brandstoffen, driedubbel glas, inductiekookplaten en laadpalen voor elektrische auto’s. We doen er alles aan om van Heuvelrijk een zo duurzaam mogelijke plek te maken. We streven naar een greenkey-certificaat: een keurmerk in de hotelwereld, dat aangeeft of je groen en duurzaam onderneemt. Want een beter milieu is steeds belangrijker voor onze toekomst.

Tot slot

Met gepaste trots ontvangen wij u graag op onze prachtige (groeps) accommodatie Heuvelrijk Berg en Dal. Vanaf 1 juni 2018 kunt u bij ons terecht voor zakelijke vergaderingen (en overnachtingen), familieweekenden, teambuildingsuitjes, heisessies & meer.

Met Heuvelrijk Berg en Dal bieden wij een uniek concept (al zeggen wij het zelf). Onze accommodatie is namelijk ruime een groepsaccommodatie met de luxe van een hotel. Daarbij bieden wij ook alle faciliteiten die u van een hotel gewend bent. Denk hierbij aan 18 luxe kamers, 2 vergaderzalen, ruim terras, keuken, zwemspa, sauna’s en een gemeenschappelijke ruimte. Daarnaast boekt u bij ons de volledige accommodatie. Dat wil zeggen dat er geen andere gasten aanwezig zijn op het moment dat u de accommodatie heeft afgehuurd.  Dat betekent dat u de sleutels ontvangt en verder kunt doen en laten wat u wilt. U kunt er voor kiezen om volledig zelfverzorgend te zijn (wat betreft hapjes & drankjes) of om alles te laten verzorgen. In het eerste geval zal er verder geen personeel aanwezig zijn, zodat u kunt genieten van volledige privacy. Kortom, een uniek concept waar wij graag meer over vertellen.