Ondanks de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid kunt u zorgeloos verblijven in ons hotel. Uw veiligheid en gezondheid, en die van onze medewerkers staan hierin centraal. Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de uniforme getroffen maatregelen van Heuvelrijk Berg en Dal.

ZEER BELANGRIJK!
Heeft u verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging hoger dan 38 graden Celsius?

Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen.

Tijdens uw bezoek is het van belang dat u de instructies van onze medewerkers opvolgt. Wij vragen daarnaast alle gasten en medewerkers van ons hotel onderstaande voorzorgsmaatregelen nauwlettend op te volgen:

HEUVELRIJK HANTEERT DE VOLGENDE UNIFORME MAATREGELEN

* Uitgangspunt voor onze aanpassingen zijn de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM.

* Onze medewerkers hebben instructies gekregen over hoe te handelen onder Corona.

* Er zijn extra protocollen voor reiniging en hygiëne.

* Gebruik van infrarood sauna is mogelijk op basis van reservering.

ONTBIJT

Wilt u van een heerlijk ontbijtproeverijtje genieten tijdens uw verblijf? Dan kunt u dit tot uiterlijk 2 dagen voor aankomst reserveren. U ontvangt een luxe ontbijtpakket van Eigenweijs voor €12,50 per persoon.

Iedere ochtend serveren wij dit heerlijke ontbijt tussen 09:00 en 10:00 uur bij u aan de deur. Op uw kamer zijn borden en bestek aanwezig.

LUNCH EN DINER

Voor lunch en diner kunt u gebruik maken van de vele leuke afhaalrestaurants. Veel restaurants bezorgen ook. Borden, bestek enzovoorts zijn op alle kamers aanwezig.

BEZORGDIENSTEN

Bijgaand onze top 10.

1 De Wolfsberg

2 De Locomotief

3 De Oude Molen

4 La Vie en Passie

5 Pandje 4

6 Eten en Drinken

7 Puur Sanh

8 Konbanwa (sushi)

9 Hemmy van Haaren (groenteboer)

10 Bakker Hans (bakker)

AANKOMST IN HET HOTEL

Wij heten u graag van harte welkom, voor uw verblijf krijgt u de mogelijkheid om alvast online in te checken. (deze mail ontvangt u 1 dag voor aankomst). De sleutels liggen voor u klaar en hoeft alleen nog maar een ID te overleggen voor inzagen.

* U heeft in de lobby tevens de gelegenheid om uw handen te reinigen na uw reis.

* Het gebruik van een mondkapje is in alle openbare ruimtes gewenst.

* Indien u gebruik wenst te maken van het ontbijt dient u zich te registreren t.b.v. het bron- en contactonderzoek bij de check in.

GEPASTE AFSTAND IN HET HOTEL

* Op verschillende plaatsen in het hotel treft u maatregelen en markeringen aan waarmee wij de 1,5 m afstand willen waarborgen. Dat zijn plaatsen waar meerdere personen gebruik van maken of elkaar passeren. Wij vragen u deze maatregelen en markeringen op te volgen.

* Wij verzoeken u om in de verkeersruimten, zoals hotelgangen, de veilige afstand tot andere gasten te respecteren en een mondkapje te dragen.

HYGIËNE IN HET HOTEL

* Wij garanderen regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.

* Het sanitair op uw hotelkamer en in onze toiletten wordt met extra zorg en desinfecterende middelen gereinigd.

* Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.

 

Met gastvrije groet,

Tom en Rosanne Belgers & medewerkers